4 lip 2012

Sałatka brokułowa z pieczarkami

Przepis Pani Basi




Składniki:
  • 1 brokuł
  • 1 słoik ogórków korniszonów
  • 1 słoik papryki konserwowej
  • 6 jajek ugotowanych na twardo
  • Świeże pieczarki ( ok. 10 szt.)
  • Puszka kukurydzy
  • Majonez
  • Sól, pieprz
  •  
Wykonanie:

Brokuł podzielić na różyczki i ugotować. Pieczarki pokroić i poddusić na patelni. Pozostałe składniki pokroić w grubsza kostkę, dodać majonez, pieprz i sól, wymieszać.





Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Witaj, miło nam, że tu gościsz:)

Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.

Wszystkie zamieszczone na tej stronie zdjęcia oraz teksty są autorstwa Koła Gospodyń Wiejskich w Świerczowie lub posiadamy zgodę na ich publikacje oraz zamieszczamy o tym informacje pod postem.

Zanim skopiujesz ZAPYTAJ O ZGODĘ. Ustawą z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.